Pechdag of toch niet…

De ochtend begon al met van die kleine pechmomenten… Waarbij je je afvraagt kan ik niet beter terug in bed kruipen?! Na het douchen, vlug wasje in de machine, dondert de fles vloeibare wasmiddel om…dan maar koffie…stoot ik mok omver en ja hoor over m’n iPhone …zucht…
Dus tja wat doe ik dan?
Precies! Ik ga chocolade smelten om daar mee te fröbelen … en iets proberen wat al tijden in m’n hoofd zit. Het resultaat mag er zijn! Zo en vanaf nu wordt het een super goede vrijdag ! Iedereen een fijn paasweekend gewenst!

20140418-102929.jpg

20140418-102940.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.