ladiesday Auto Poppe 24 mei 2014

De voorbereidingen zijn in volle gang om op 24 mei 2014 jullie een leuk aanbod te presenteren van de biologische, glutenvrije, koemelkvrije huisgemaakte producten van Sooo Delicious! Uiteraard is de overheerlijke smeuiige glutenvrije, suikerarme brownie te verkrijgen… en nog veel meer….

Samen met Bags by-J wordt er een Store for one day Bags by-J en Sooo Delicious ingericht op de ladiesday. Verrassend, uniek…wij hebben er zijn in! Houd facebook, en twitter  in de gaten in verband met de speciale ladiesday actie van Store for one day!

foto(16)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.