Workshop: It’s Sooo Delicious By-J

Workshop: It’s Sooo Delicious By-J

Stoere echt lederen telefoonhoesje maken voor je smartphone, of een stoere lederen armband/ ketting, sleutelhanger of tassenhanger….

Ontvangst met heerlijke koffie/ thee en lekkers van Sooo Delicious. Vervolgens ga je zelf aan de slag onder begeleiding van Janet Harthoorn ( Bags- By-J). Aan het einde van de avond ga je naar huis met een mooie duurzame zelfgemaakte lederen telefoonhoesje, ketting/ armband etc…

De workshop is inclusief gebruikte materialen ( uit te breiden met bijzondere accessoires tegen meerprijs) inclusief koffie/thee en huisgemaakte lekkernijen van Sooo Delicious.

De workshops zijn geschikt voor groepen, ( denk aan teamdagen, vriendinnenuitjes, vrijgezellenavond, meidenpartijtjes, damesdagje, moeder/ dochter uitje…. ook geschikt voor mannen ….).

Het is ook mogelijk om individueel in te schrijven en zo  kennis te maken met nieuwe mensen! Houd de website, Facebook, twitter in de gaten voor aankondigingen van de verschillende workshops. Indien u op locatie een workshop wilt laten verzorgen, neemt u dan contact op met Soo Jin Kesteloo,  sooodelicious@live.nl

workshop By-J

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.